Darujemo vam osmijeh i samopouzdanje – potpuni makeover

 

 

Medicinski centar Vodice, Poliklinika Dubravica i  Studio Sorriso omogućuju vam transformaciju o kojoj ste do sada mogli samo sanjati. 

Mnogo čimbenika utječe na naše samopouzdanje i kvalitetu životu poput nesavršenog osmjeha, viška kilograma, lošeg izgleda kože ili nas smetaju izražene bore

Potaknuti vremenom u kojem živimo i svjesni da, na žalost, novčane mogućnost za novi osmijeh nema svatko, odlučili smo organizirati natječaj za makeover. Osim primarnog dentanlog makeovera želimo izabranim kandidatima, ukoliko im je potrebno, pružiti i nekirurške tretmane tijela i lica, terapijske vježbe pod nadzorom stručnih fizioterapeuta te savjete stručnog medicinskog osoblja o održavanju zdravog tijela i duha. Novi osmijeh, pomlađeno lice, zategnuto tijelo i nova frizura i sve to potpuno besplatno! 

Želimo običnim ljudima, našim sugrađanima pomoći da promijene svoj život, povrate samopouzdanje i zablistaju s novim osmijehom.

Kako biste se prijavili na sudjelovanje u našem makeoveru potrebno je ispuniti kratak upitnik, u kojem ćete odgovoriti na nekoliko pitanja, uploadati svoje 3 fotografije (sliku zubi u širokom osmijehu, sliku lica i sliku tijela) te napisati nam vašu životnu priču.

Imajte na umu da je makeover humanitarnog karaktera te da će prednost imati kandidati lošijeg imovinskog statusa. Prijaviti se možete preko našeg online obrazca. Pravo prijave imaju svi građani Republike Hrvatske stariji od 18 godina. Natječaj traje do 01.05.2018. Sretno s prijavama! Vaš Medicinski centar Vodice.

PRIJAVI SE

 

 

 

 

  • Objavljeno: 28.03.2018, 12:42h
GLAUKOM

Tihi kradljivac vida

Glaukom ili „tihi ubojica vida“ je bolest propadanja vidnog živca i živčanih vlakana mrežnice. On je poslije sive mrene najčešći uzrok sljepoće u svijetu. Prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije čak 4 posto stanovništva (65 milijuna ljudi u svijetu) boluje od glaukoma.

Ova bolest može se javiti u svim dobnim skupinama, ali najčešća je u starosti. Glaukom zovu „tihim ubojicom vida“ zato što osobe koje obole od njega u početku nemaju nikakvih simptoma koji bi upućivali da se nešto loše događa. Najčešće se javlja istovremeno u oba oka, ali u jednom je izraženiji.  

OPŠIRNIJE  
SMANJENJE GRUDI

Redukcijska mamoplastika

Veličina, oblik i proporcija ženskih grudi u značajnoj mjeri djeluju na percepciju vlastitog tijela i osjećaj ženstvenosti.

Velike grudi ne predstavljaju samo estetski već i funkcionalni problem. Mogu uzrokovati bolove u vratu i leđima, kompromitirati disanje zbog pritiska te stvarati poteškoće pri svakodnevnim aktivnostima i tjelovježbi.

OPŠIRNIJE  
OTOKLIZA

Estetska korekcija odstojećih ušiju

Riječ je o plastično-rekonstruktivnom zahvatu kojim se rješava odstojeća uška ili otapostaza.

Otapostaza je prirođena nepravilnost kod koje uške odstoje od ravnine glave više nego što je uobičajeno. Kako razvoj vanjskog uha nije povezan s razvojem srednjeg i unutarnjeg, obično ne postoje udruženi poremećaji sluha. 

OPŠIRNIJE  
Višak kože na trbuhu nakon mršavljenja

Abdominoplastika 

Naša su tijela svojevrstan „zapis“ naših života, odraz su svega što smo godinama unosili u organizam ( hrana, piće, pušenje i dr. ) i načina na koji smo živjeli ( dovoljno kretanja i bavljenje sportom ili sjedilački način života i dr. ). 

Nadalje, genetska predispozicija i neka posebna funkcionalna ( trudnoća ) ili patološka stanja ostavljaju tragove „izvana“ ili „iznutra“. Ove druge možda ne vidimo, ali oni također „odrade„ svoj udio. 

OPŠIRNIJE  

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM


telefonski na broj +385 22 643 876 ili prijavom na naš online obrazac!
Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.

 

NARUČITE SE

 

Molimo ispunite formu kako biste se naručili na liječnički pregled ili uslugu.

Slanjem ovog kontakt obrasca prihvaćate uvjete korištenja stranice, prihvaćate Pravilo o privatnosti i zaštiti podataka i imate najmanje 18 godina.

Obavezna polja označena su zvjezdicom.

Preferirani način kontakta *

Primajte najnovije vijesti o zdravlju i prijavite se na naš newsletter!
Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti Medicinskog centra Vodice i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

KONTAKT


Medicinski centar Vodice

  Magistrala 59, HR-22211.Vodice


  info@mcvodice.hr
  https://www.mcvodice.hr

  +385 22 643 876

  +385 91 604 6780

 

RADNO VRIJEME


Ponedjeljak-Petak: 08:00 - 20:00
Subota: 08:00-13:00
prema dogovoru

PRONAĐITE NAS