Darujemo vam osmijeh i samopouzdanje – potpuni makeover

 

 

Medicinski centar Vodice, Poliklinika Dubravica i  Studio Sorriso omogućuju vam transformaciju o kojoj ste do sada mogli samo sanjati. 

Mnogo čimbenika utječe na naše samopouzdanje i kvalitetu životu poput nesavršenog osmjeha, viška kilograma, lošeg izgleda kože ili nas smetaju izražene bore

Potaknuti vremenom u kojem živimo i svjesni da, na žalost, novčane mogućnost za novi osmijeh nema svatko, odlučili smo organizirati natječaj za makeover. Osim primarnog dentanlog makeovera želimo izabranim kandidatima, ukoliko im je potrebno, pružiti i nekirurške tretmane tijela i lica, terapijske vježbe pod nadzorom stručnih fizioterapeuta te savjete stručnog medicinskog osoblja o održavanju zdravog tijela i duha. Novi osmijeh, pomlađeno lice, zategnuto tijelo i nova frizura i sve to potpuno besplatno! 

Želimo običnim ljudima, našim sugrađanima pomoći da promijene svoj život, povrate samopouzdanje i zablistaju s novim osmijehom.

Kako biste se prijavili na sudjelovanje u našem makeoveru potrebno je ispuniti kratak upitnik, u kojem ćete odgovoriti na nekoliko pitanja, uploadati svoje 3 fotografije (sliku zubi u širokom osmijehu, sliku lica i sliku tijela) te napisati nam vašu životnu priču.

Imajte na umu da je makeover humanitarnog karaktera te da će prednost imati kandidati lošijeg imovinskog statusa. Prijaviti se možete preko našeg online obrazca. Pravo prijave imaju svi građani Republike Hrvatske stariji od 18 godina. Natječaj traje do 01.05.2018. Sretno s prijavama! Vaš Medicinski centar Vodice.

PRIJAVI SE

 

 

 

 

  • Objavljeno: 28.03.2018, 12:42h
SMANJIVANJE I/ILI PODIZANJE GRUDI

Operativni zahvati

Ukoliko je veličina Vaših grudi takva da Vam stvara funkcionalne tegobe poput bolova u kralježnici, pogrbljenosti, nemogućnosti bavljenja sportom te iritacije kože ispod grudi, vjerojatno ste kandidat za operativni zahvat smanjivanja ili redukcije grudi sa ili bez podizanja istih.

OPŠIRNIJE  
ULTRAZVUK DJEČJIH KUKOVA

Rana intervencija

Ultrazvuk dječjih kukova je jednostavna, bezbolna i najprikladnija metoda za rano otkrivanje različitih prirođenih ili kongenitalnih anomalija kukova.

Preporuča se svoj novorođenčadi i dojenčadi u dobi od dva ili tri mjeseca života neovisno o nalazu kliničkog pregleda i koristi se kao svojevrstan screening ili probir koji omogućuje ranu intervenciju u slučaju potrebe. 

OPŠIRNIJE  
TRAKCIJA ILI „RASTEZANJE„ KRALJEŽNICE

Smanjenje pritiska na korjenove živaca

Trakcija podrazumijeva rastezanje kralježnice kontinuiranom silom s ciljem „rastezanja„ zglobova oko međukralježničkog diska. Cilj je smanjiti pritisak na sam disk i njegovu jezgru koja je protrudirala (izbočena) i pritišće ovojnicu kralježnične moždine ili živca. Postupak se izvodi na ekstenzomatu (stol za rastezanje).

OPŠIRNIJE  
BARBOTAGE RAMENA

Tretman ispiranja kalcifikata

Barbotage ramena je tehnika „ispiranja„ kalcifikata u predjelu ramenog zgloba.

Kalcificirajući tendinitis je karakteriziran nakupljanjem kristala kalcijevog fosfata unutar tetiva. Period stvaranja i mirovanja kalcifikata je asimptomatski. Bolovi se javljaju u fazi razgradnje istih.

OPŠIRNIJE  

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM


telefonski na broj +385 22 643 876 ili prijavom na naš online obrazac!
Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.

 

NARUČITE SE

 

Molimo ispunite formu kako biste se naručili na liječnički pregled ili uslugu.

Slanjem ovog kontakt obrasca prihvaćate uvjete korištenja stranice, prihvaćate Pravilo o privatnosti i zaštiti podataka i imate najmanje 18 godina.

Obavezna polja označena su zvjezdicom.

Preferirani način kontakta *

Primajte najnovije vijesti o zdravlju i prijavite se na naš newsletter!
Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti Medicinskog centra Vodice i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

KONTAKT


Medicinski centar Vodice

  Magistrala 59, HR-22211.Vodice


  info@mcvodice.hr
  https://www.mcvodice.hr

  +385 22 643 876

  +385 91 604 6780

 

RADNO VRIJEME


Ponedjeljak-Petak: 08:00 - 20:00
Subota: 08:00-13:00
prema dogovoru

PRONAĐITE NAS