UKLONITE SITNE NEDOSTATKE I BUDITE ZADOVOLJNI SOBOM

 

 

Plastična kirurgija

Plastična kirurgija je već neko vrijeme trend života modernog čovjeka. 

Nitko od nas nije savršen, ali uklanjanje sitnih fizičkih nedostataka koji nas čine nesigurnim ili frustriranim nije problem ako se prepustimo vještim rukama iskusnih plastičnih kirurga.

Abdominoplastika i ginekomastija

Povećavanje i smanjivanje grudi sa ili bez podizanja, potpuna ili mala korekcija trbušne stijenke ili abdominoplastika te operacija muških grudi zbog ginekomastije samo su neki od zahvata koje u našem centru izvodi jedan od najpoznatijih  plastičnih kirurga u Hrvatskoj i šire – prof. dr. sc. KREŠIMIR BULIĆ.

Profesor Bulić je pročelnik Poliklinike za kirurgiju KBC-a Zagreb i profesor na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Iza sebe ima tisuće uspješnih operacija i zadovoljnih pacijenata.

Među ostalim je bio  jedan od glavnih sudionika povijesne operacije razdvajanja sijamskih blizanki u Zagrebu 2019. godine. Autor je i koautor brojnih znanstvenih radova objavljenih u najcitiranijim medicinskim časopisima.

Rinoseptoplastika i septoplastika

Kiruršku korekciju nosa (rinoseptoplastiku) ili samo korekciju nosne pregrade (septoplastiku) u našem centru izvodi jedan od naših najpoznatijih plastičnih kirurga glave i vrata te spec. otorinolaringologije – doc. dr. sc. Draško Cikojević iz KBC-a Split.

Docent Cikojević iza sebe također ima tisuće uspješnih operacija i zadovoljnih pacijenata. Autor je i koautor velikog broja znanstvenih radova te predavač na Medicinskom fakultetu u Splitu.

Osim navedenih zahvata koji se izvode u općoj anesteziji, a u sklopu dnevne kirurgije, prof. Bulić i doc. Cikojević u našoj Poliklinici izvode i manje operativne zahvate u lokalnoj anesteziji poput odstranjivanja manjih kožnih promjena, ožiljaka, korekcije očnih kapaka (blefaroplastika), operacije odstojećih („klempavih„) ušiju, karpalnog kanala, aplikacije hijaluronskih filera, botoxa i drugo.

Ne dozvolite da vam sitni fizički nedostaci narušavaju kvalitetu života i smanjuju vam samopouzdanje!

Obratite nam se s povjerenjem na brojeve 022 643 876 i 091 604 6780 ili putem maila: info@mcvodice.hr 

 

 

 

 

  • Objavljeno: 03.02.2023, 14:34h
SMANJIVANJE I/ILI PODIZANJE GRUDI

Operativni zahvati

Ukoliko je veličina Vaših grudi takva da Vam stvara funkcionalne tegobe poput bolova u kralježnici, pogrbljenosti, nemogućnosti bavljenja sportom te iritacije kože ispod grudi, vjerojatno ste kandidat za operativni zahvat smanjivanja ili redukcije grudi sa ili bez podizanja istih.

OPŠIRNIJE  
ULTRAZVUK DJEČJIH KUKOVA

Rana intervencija

Ultrazvuk dječjih kukova je jednostavna, bezbolna i najprikladnija metoda za rano otkrivanje različitih prirođenih ili kongenitalnih anomalija kukova.

Preporuča se svoj novorođenčadi i dojenčadi u dobi od dva ili tri mjeseca života neovisno o nalazu kliničkog pregleda i koristi se kao svojevrstan screening ili probir koji omogućuje ranu intervenciju u slučaju potrebe. 

OPŠIRNIJE  
TRAKCIJA ILI „RASTEZANJE„ KRALJEŽNICE

Smanjenje pritiska na korjenove živaca

Trakcija podrazumijeva rastezanje kralježnice kontinuiranom silom s ciljem „rastezanja„ zglobova oko međukralježničkog diska. Cilj je smanjiti pritisak na sam disk i njegovu jezgru koja je protrudirala (izbočena) i pritišće ovojnicu kralježnične moždine ili živca. Postupak se izvodi na ekstenzomatu (stol za rastezanje).

OPŠIRNIJE  
BARBOTAGE RAMENA

Tretman ispiranja kalcifikata

Barbotage ramena je tehnika „ispiranja„ kalcifikata u predjelu ramenog zgloba.

Kalcificirajući tendinitis je karakteriziran nakupljanjem kristala kalcijevog fosfata unutar tetiva. Period stvaranja i mirovanja kalcifikata je asimptomatski. Bolovi se javljaju u fazi razgradnje istih.

OPŠIRNIJE  

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM


telefonski na broj +385 22 643 876 ili prijavom na naš online obrazac!
Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.

 

NARUČITE SE

 

Molimo ispunite formu kako biste se naručili na liječnički pregled ili uslugu.

Slanjem ovog kontakt obrasca prihvaćate uvjete korištenja stranice, prihvaćate Pravilo o privatnosti i zaštiti podataka i imate najmanje 18 godina.

Obavezna polja označena su zvjezdicom.

Preferirani način kontakta *

Primajte najnovije vijesti o zdravlju i prijavite se na naš newsletter!
Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti Medicinskog centra Vodice i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

KONTAKT


Medicinski centar Vodice

  Magistrala 59, HR-22211.Vodice


  info@mcvodice.hr
  https://www.mcvodice.hr

  +385 22 643 876

  +385 91 604 6780

 

RADNO VRIJEME


Ponedjeljak-Petak: 08:00 - 20:00
Subota: 08:00-13:00
prema dogovoru

PRONAĐITE NAS