S osmijehom kod ginekologa

 

 

U Medicinskom centru Vodice raspoložemo s najmodernijim ultrazvučnim aparatom za primjenu u ginekologiji - General Electric Voluson E6/E8 3D/4D Hd Live. To je jedini takav ultrazvučni uređaj u našoj županiji, izrazito jake rezolucije koji , među ostalim, omogućava trodimenzionalni prikaz unutarnjih spolnih organa uz kristalno jasnu sliku

U Medicinskom centru Vodice objedinjavanjem stručnog znanja i iskustva medicinskih profesionalaca, te uz najsofisticiraniju opremu omogućuju ženama da u ugodnoj atmosferi , po narudžbi i bez čekanja , uz apsolutnu diskreciju obave kompletan ginekološki pregled.

U centru raspolažu najmodernijim ultrazvučnim aparatom za primjenu u ginekologiji - General Electric Voluson E6/E8 3D/4D Hd Live. To je jedini takav ultrazvučni uređaj u našoj županiji, izrazito jake rezolucije koji , među ostalim, omogućava trodimenzionalni prikaz unutarnjih spolnih organa uz kristalno jasnu sliku. Idealan je za nadzor trudnoće, otkrivanje različitih anomalija maternice, dobroćudnih i zloćudnih tumora , te drugih patoloških promjena.Također ima mogućnost detaljne analize svih struktura ploda, te shodno tome i ranog otkrivanja eventualnih anomalija . Daje uvid u ponašanje ploda uz vjerodostojan video prikaz.Sam ultrazvučni pregled se može sinhrono pratiti na velikom LCD ekranu, a potpunom ugođaju doprinosi i moguća nazočnost članova uže obitelji.

Osim pregleda s vrhunskim ultrazvukom, u Medicinskom centru Vodice možete obaviti različite ginekološke pretrage od adolescentske  preko reproduktivne dobi do rješavanja problema s kojima se susreću žene u menopauzi.

To podrazumijeva ginekološke preglede , PAPA testove ( nalazi u roku od par dana ), mikrobiološku obradu ( cervikalni brisevi, HPV tipizacija ), kardiotokografiju, male zahvate, savjetovanje o kontracepciji i spolno prenosivim bolestima, rješavanje problema u menopauzi,...

Također vrše neinvazivnu prenatalnu dijagnostiku  iz majčine krvi za rano otkrivanje kromosomskih poremećaja ploda (NIFTY  test  od desetog tjedna trudnoće ).

Naravno, u ugodnom ambijentu moderne zgrade s vrhunskom opremom rade i vrhunski ginekolozi.

To su iskusan odjelni liječnik šibenske bolnice- dr. Vedran Grubišić Čabo i dr. Ivica Žuvela koji je izborom pacijenata na portalu najdoktor.com osvojio titulu Najdoktora Zadarske županije za 2016. i 2017. godinu.

Sve navedeno je razlog više da ne zanemarite svoje redovite ili preporučene preglede , te  ubuduće  idete s osmijehom kod ginekologa.

Naručiti se možete na broj telefona 022 643 876 ili putem maila na info@mcvodice.hr

 

 

  • Objavljeno: 09.12.2018, 11:21h
SMANJIVANJE I/ILI PODIZANJE GRUDI

Operativni zahvati

Ukoliko je veličina Vaših grudi takva da Vam stvara funkcionalne tegobe poput bolova u kralježnici, pogrbljenosti, nemogućnosti bavljenja sportom te iritacije kože ispod grudi, vjerojatno ste kandidat za operativni zahvat smanjivanja ili redukcije grudi sa ili bez podizanja istih.

OPŠIRNIJE  
ULTRAZVUK DJEČJIH KUKOVA

Rana intervencija

Ultrazvuk dječjih kukova je jednostavna, bezbolna i najprikladnija metoda za rano otkrivanje različitih prirođenih ili kongenitalnih anomalija kukova.

Preporuča se svoj novorođenčadi i dojenčadi u dobi od dva ili tri mjeseca života neovisno o nalazu kliničkog pregleda i koristi se kao svojevrstan screening ili probir koji omogućuje ranu intervenciju u slučaju potrebe. 

OPŠIRNIJE  
TRAKCIJA ILI „RASTEZANJE„ KRALJEŽNICE

Smanjenje pritiska na korjenove živaca

Trakcija podrazumijeva rastezanje kralježnice kontinuiranom silom s ciljem „rastezanja„ zglobova oko međukralježničkog diska. Cilj je smanjiti pritisak na sam disk i njegovu jezgru koja je protrudirala (izbočena) i pritišće ovojnicu kralježnične moždine ili živca. Postupak se izvodi na ekstenzomatu (stol za rastezanje).

OPŠIRNIJE  
BARBOTAGE RAMENA

Tretman ispiranja kalcifikata

Barbotage ramena je tehnika „ispiranja„ kalcifikata u predjelu ramenog zgloba.

Kalcificirajući tendinitis je karakteriziran nakupljanjem kristala kalcijevog fosfata unutar tetiva. Period stvaranja i mirovanja kalcifikata je asimptomatski. Bolovi se javljaju u fazi razgradnje istih.

OPŠIRNIJE  

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM


telefonski na broj +385 22 643 876 ili prijavom na naš online obrazac!
Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.

 

NARUČITE SE

 

Molimo ispunite formu kako biste se naručili na liječnički pregled ili uslugu.

Slanjem ovog kontakt obrasca prihvaćate uvjete korištenja stranice, prihvaćate Pravilo o privatnosti i zaštiti podataka i imate najmanje 18 godina.

Obavezna polja označena su zvjezdicom.

Preferirani način kontakta *

Primajte najnovije vijesti o zdravlju i prijavite se na naš newsletter!
Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti Medicinskog centra Vodice i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

KONTAKT


Medicinski centar Vodice

  Magistrala 59, HR-22211.Vodice


  info@mcvodice.hr
  https://www.mcvodice.hr

  +385 22 643 876

  +385 91 604 6780

 

RADNO VRIJEME


Ponedjeljak-Petak: 08:00 - 20:00
Subota: 08:00-13:00
prema dogovoru

PRONAĐITE NAS