S osmijehom kod ginekologa

 

 

U Medicinskom centru Vodice raspoložemo s najmodernijim ultrazvučnim aparatom za primjenu u ginekologiji - General Electric Voluson E6/E8 3D/4D Hd Live. To je jedini takav ultrazvučni uređaj u našoj županiji, izrazito jake rezolucije koji , među ostalim, omogućava trodimenzionalni prikaz unutarnjih spolnih organa uz kristalno jasnu sliku

U Medicinskom centru Vodice objedinjavanjem stručnog znanja i iskustva medicinskih profesionalaca, te uz najsofisticiraniju opremu omogućuju ženama da u ugodnoj atmosferi , po narudžbi i bez čekanja , uz apsolutnu diskreciju obave kompletan ginekološki pregled.

U centru raspolažu najmodernijim ultrazvučnim aparatom za primjenu u ginekologiji - General Electric Voluson E6/E8 3D/4D Hd Live. To je jedini takav ultrazvučni uređaj u našoj županiji, izrazito jake rezolucije koji , među ostalim, omogućava trodimenzionalni prikaz unutarnjih spolnih organa uz kristalno jasnu sliku. Idealan je za nadzor trudnoće, otkrivanje različitih anomalija maternice, dobroćudnih i zloćudnih tumora , te drugih patoloških promjena.Također ima mogućnost detaljne analize svih struktura ploda, te shodno tome i ranog otkrivanja eventualnih anomalija . Daje uvid u ponašanje ploda uz vjerodostojan video prikaz.Sam ultrazvučni pregled se može sinhrono pratiti na velikom LCD ekranu, a potpunom ugođaju doprinosi i moguća nazočnost članova uže obitelji.

Osim pregleda s vrhunskim ultrazvukom, u Medicinskom centru Vodice možete obaviti različite ginekološke pretrage od adolescentske  preko reproduktivne dobi do rješavanja problema s kojima se susreću žene u menopauzi.

To podrazumijeva ginekološke preglede , PAPA testove ( nalazi u roku od par dana ), mikrobiološku obradu ( cervikalni brisevi, HPV tipizacija ), kardiotokografiju, male zahvate, savjetovanje o kontracepciji i spolno prenosivim bolestima, rješavanje problema u menopauzi,...

Također vrše neinvazivnu prenatalnu dijagnostiku  iz majčine krvi za rano otkrivanje kromosomskih poremećaja ploda (NIFTY  test  od desetog tjedna trudnoće ).

Naravno, u ugodnom ambijentu moderne zgrade s vrhunskom opremom rade i vrhunski ginekolozi.

To su iskusan odjelni liječnik šibenske bolnice- dr. Vedran Grubišić Čabo i dr. Ivica Žuvela koji je izborom pacijenata na portalu najdoktor.com osvojio titulu Najdoktora Zadarske županije za 2016. i 2017. godinu.

Sve navedeno je razlog više da ne zanemarite svoje redovite ili preporučene preglede , te  ubuduće  idete s osmijehom kod ginekologa.

Naručiti se možete na broj telefona 022 643 876 ili putem maila na info@mcvodice.hr

 

 

  • Objavljeno: 09.12.2018, 11:21h
GLAUKOM

Tihi kradljivac vida

Glaukom ili „tihi ubojica vida“ je bolest propadanja vidnog živca i živčanih vlakana mrežnice. On je poslije sive mrene najčešći uzrok sljepoće u svijetu. Prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije čak 4 posto stanovništva (65 milijuna ljudi u svijetu) boluje od glaukoma.

Ova bolest može se javiti u svim dobnim skupinama, ali najčešća je u starosti. Glaukom zovu „tihim ubojicom vida“ zato što osobe koje obole od njega u početku nemaju nikakvih simptoma koji bi upućivali da se nešto loše događa. Najčešće se javlja istovremeno u oba oka, ali u jednom je izraženiji.  

OPŠIRNIJE  
SMANJENJE GRUDI

Redukcijska mamoplastika

Veličina, oblik i proporcija ženskih grudi u značajnoj mjeri djeluju na percepciju vlastitog tijela i osjećaj ženstvenosti.

Velike grudi ne predstavljaju samo estetski već i funkcionalni problem. Mogu uzrokovati bolove u vratu i leđima, kompromitirati disanje zbog pritiska te stvarati poteškoće pri svakodnevnim aktivnostima i tjelovježbi.

OPŠIRNIJE  
OTOKLIZA

Estetska korekcija odstojećih ušiju

Riječ je o plastično-rekonstruktivnom zahvatu kojim se rješava odstojeća uška ili otapostaza.

Otapostaza je prirođena nepravilnost kod koje uške odstoje od ravnine glave više nego što je uobičajeno. Kako razvoj vanjskog uha nije povezan s razvojem srednjeg i unutarnjeg, obično ne postoje udruženi poremećaji sluha. 

OPŠIRNIJE  
Višak kože na trbuhu nakon mršavljenja

Abdominoplastika 

Naša su tijela svojevrstan „zapis“ naših života, odraz su svega što smo godinama unosili u organizam ( hrana, piće, pušenje i dr. ) i načina na koji smo živjeli ( dovoljno kretanja i bavljenje sportom ili sjedilački način života i dr. ). 

Nadalje, genetska predispozicija i neka posebna funkcionalna ( trudnoća ) ili patološka stanja ostavljaju tragove „izvana“ ili „iznutra“. Ove druge možda ne vidimo, ali oni također „odrade„ svoj udio. 

OPŠIRNIJE  

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM


telefonski na broj +385 22 643 876 ili prijavom na naš online obrazac!
Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.

 

NARUČITE SE

 

Molimo ispunite formu kako biste se naručili na liječnički pregled ili uslugu.

Slanjem ovog kontakt obrasca prihvaćate uvjete korištenja stranice, prihvaćate Pravilo o privatnosti i zaštiti podataka i imate najmanje 18 godina.

Obavezna polja označena su zvjezdicom.

Preferirani način kontakta *

Primajte najnovije vijesti o zdravlju i prijavite se na naš newsletter!
Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti Medicinskog centra Vodice i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

KONTAKT


Medicinski centar Vodice

  Magistrala 59, HR-22211.Vodice


  info@mcvodice.hr
  https://www.mcvodice.hr

  +385 22 643 876

  +385 91 604 6780

 

RADNO VRIJEME


Ponedjeljak-Petak: 08:00 - 20:00
Subota: 08:00-13:00
prema dogovoru

PRONAĐITE NAS