Vacustyler tretmani

 

 

Vrhunski sportaši diljem svijeta rješavaju svoje tegobe zbog oštećenja tetiva, ligamenata i mišića upravo Vacustylerom. 

Tretmani ovom suvremenom tehnologijom se preporučuju i dijabetičarima i ostalim pacijentima s poremećajima cirkulacije u nogama, zastojem tekućine i oticanjem noguedicinski centar Vodice jedan je  od rijetkih centara u Hrvatskoj koji u svojoj ponudi ima  Vacustyler - uređaj za tretman donjih dijelova tijela.  To je modificirana i pojednostavljena verzija uređaja kojeg koriste astronauti u svemiru za poboljšanje cirkulacije stopala.Izmjeničnim djelovanjem pozitivnog i negativnog tlaka na donji dio tijela se postiže poželjan  učinak na krvne i limfne žile, ubrzava se stanični metabolizam i izbacivanje suvišnih toksina iz organizma, smanjuje se celulit i učvršćuje vezivno tkivo.

U literaturi ga zato često nazivaju „vanjsko srce za limfni sustav„.

Njegovom primjenom se postižu pozitivni učinci na:

- celulit

- lokalnu pretilost

- proširene vene

- limfne edeme

- hladna stopala

- druge poremećaje cirkulacije

Dovoljna su dva tretmana  tjedno od 30 min da se postigne preventivni efekt, a broj tretmana za terapijski učinak preporučuje liječnik.

Također se preporučuje dijabetičarima i ostalim pacijentima s poremećajem cirkulacije u nogama, zastojem tekućine i oticanjem nogu.

Vrhunski sportaši diljem svijeta rješavaju svoje tegobe zbog oštećenja tetiva, ligamenata i mišića upravo Vacustylerom.

Više informacija na broj telefona 022 643 876 ili pošaljite nam upit mailom info@mcvodice.hr

 

 

  • Objavljeno: 10.05.2018, 09:03h
GLAUKOM

Tihi kradljivac vida

Glaukom ili „tihi ubojica vida“ je bolest propadanja vidnog živca i živčanih vlakana mrežnice. On je poslije sive mrene najčešći uzrok sljepoće u svijetu. Prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije čak 4 posto stanovništva (65 milijuna ljudi u svijetu) boluje od glaukoma.

Ova bolest može se javiti u svim dobnim skupinama, ali najčešća je u starosti. Glaukom zovu „tihim ubojicom vida“ zato što osobe koje obole od njega u početku nemaju nikakvih simptoma koji bi upućivali da se nešto loše događa. Najčešće se javlja istovremeno u oba oka, ali u jednom je izraženiji.  

OPŠIRNIJE  
SMANJENJE GRUDI

Redukcijska mamoplastika

Veličina, oblik i proporcija ženskih grudi u značajnoj mjeri djeluju na percepciju vlastitog tijela i osjećaj ženstvenosti.

Velike grudi ne predstavljaju samo estetski već i funkcionalni problem. Mogu uzrokovati bolove u vratu i leđima, kompromitirati disanje zbog pritiska te stvarati poteškoće pri svakodnevnim aktivnostima i tjelovježbi.

OPŠIRNIJE  
OTOKLIZA

Estetska korekcija odstojećih ušiju

Riječ je o plastično-rekonstruktivnom zahvatu kojim se rješava odstojeća uška ili otapostaza.

Otapostaza je prirođena nepravilnost kod koje uške odstoje od ravnine glave više nego što je uobičajeno. Kako razvoj vanjskog uha nije povezan s razvojem srednjeg i unutarnjeg, obično ne postoje udruženi poremećaji sluha. 

OPŠIRNIJE  
Višak kože na trbuhu nakon mršavljenja

Abdominoplastika 

Naša su tijela svojevrstan „zapis“ naših života, odraz su svega što smo godinama unosili u organizam ( hrana, piće, pušenje i dr. ) i načina na koji smo živjeli ( dovoljno kretanja i bavljenje sportom ili sjedilački način života i dr. ). 

Nadalje, genetska predispozicija i neka posebna funkcionalna ( trudnoća ) ili patološka stanja ostavljaju tragove „izvana“ ili „iznutra“. Ove druge možda ne vidimo, ali oni također „odrade„ svoj udio. 

OPŠIRNIJE  

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM


telefonski na broj +385 22 643 876 ili prijavom na naš online obrazac!
Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.

 

NARUČITE SE

 

Molimo ispunite formu kako biste se naručili na liječnički pregled ili uslugu.

Slanjem ovog kontakt obrasca prihvaćate uvjete korištenja stranice, prihvaćate Pravilo o privatnosti i zaštiti podataka i imate najmanje 18 godina.

Obavezna polja označena su zvjezdicom.

Preferirani način kontakta *

Primajte najnovije vijesti o zdravlju i prijavite se na naš newsletter!
Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti Medicinskog centra Vodice i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

KONTAKT


Medicinski centar Vodice

  Magistrala 59, HR-22211.Vodice


  info@mcvodice.hr
  https://www.mcvodice.hr

  +385 22 643 876

  +385 91 604 6780

 

RADNO VRIJEME


Ponedjeljak-Petak: 08:00 - 20:00
Subota: 08:00-13:00
prema dogovoru

PRONAĐITE NAS