Fizikalna terapija uz 20% popusta

 

 

Muči vas jutarnja ukočenost, osjećate nelagodu u leđima, bole vas koljena? Nedavno ste operirani i ponovno želite vratiti prvobitnu mišićnu snagu i funkciju zglobova?

 

Uz pomoć naših sjajnih fizioterapeuta Sanje i Ivana brzo ćete vratiti pokretljivost, zaboraviti na bol i oporaviti se nakon ozljeda ili operacija. A od ponedjeljka, 25.svibnja započinje naša nova odlična akcija te odobravamo 20 posto popusta na pakete fizikalne terapije.
Moderna oprema, iskustvo fizioterapeuta te terapije prilagođene različitim zdravstvenim stanjima garancija su da ćete brzo zaboraviti na bolne kretnje i uživati u svakom pokretu. Naručite se na 📞022 643 876 ili 📲 +385 91 604 6780

 

Više o našem odjelu fizikalne terapije pročitajte na http://www.mcvodice.hr/stranice/fizikalna-medicina-s-fizikalnom-terapijom/14.html

 

 

 

 

  • Objavljeno: 21.05.2020, 10:40h
BARBOTAGE RAMENA

Tretman ispiranja kalcifikata

Barbotage ramena je tehnika „ispiranja„ kalcifikata u predjelu ramenog zgloba.

Kalcificirajući tendinitis je karakteriziran nakupljanjem kristala kalcijevog fosfata unutar tetiva. Period stvaranja i mirovanja kalcifikata je asimptomatski. Bolovi se javljaju u fazi razgradnje istih.

OPŠIRNIJE  
ULTRAZVUČNI COLOR DOPPLER KRVNIH ŽILA

Radiološka metoda oslikavanja krvnih žila

Ultrazvučni color doppler krvnih žila je radiološka metoda oslikavanja koja koristi ultrazvučne valove visoke frekvencije za dobivanje slike unutrašnjih struktura tijela. Pogodna je za sva tkiva i organe osim kostiju i organa ispunjenih zrakom.

OPŠIRNIJE  
HIJALURONSKI FILERI I VISTABEL

Za svjež i mladenački izgled 

Najpopularniji anti-age tretman ili najtraženija metoda pomlađivanja danas koja podrazumijeva jednostavnu aplikaciju, a rezultira izvrsnim rezultatima.

 

OPŠIRNIJE  
DERMATOSKOPIJA

Redovitim pregledom madeža sačuvajte zdravlje vaše kože i prevenirajte melanom

Neinvazivna dijagnostička pretraga tijekom koje se pomoću posebnog uređaja (dermatoskop) vrši inspekcija kože i kožnih promjena.

Budući da se koristi povećanje od 10x, ovom se metodom može precizno analizirati arhitektonika kožnih promjena te, među ostalim, detektirati i najzloćudniji karcinom kože i sluznica u svom najranijem stadiju.

OPŠIRNIJE  

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM


telefonski na broj +385 22 643 876 ili prijavom na naš online obrazac!
Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.

 

NARUČITE SE

 

Molimo ispunite formu kako biste se naručili na liječnički pregled ili uslugu.

Slanjem ovog kontakt obrasca prihvaćate uvjete korištenja stranice, prihvaćate Pravilo o privatnosti i zaštiti podataka i imate najmanje 18 godina.

Obavezna polja označena su zvjezdicom.

Preferirani način kontakta *

Primajte najnovije vijesti o zdravlju i prijavite se na naš newsletter!
Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti Medicinskog centra Vodice i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

KONTAKT


Medicinski centar Vodice

  Magistrala 59, HR-22211.Vodice


  info@mcvodice.hr
  https://www.mcvodice.hr

  +385 22 643 876

  +385 91 604 6780

 

RADNO VRIJEME


Ponedjeljak-Petak: 08:00 - 20:00
Subota: 08:00-13:00
prema dogovoru

PRONAĐITE NAS