Zaustavite vrijeme i ostanite mladi

 

 

Vistabel terapija za bore lica

Bore su sastavni dio života i starenja. Kako starimo tako nam lice gubi kolagen i hijaluron, što je sasvim prirodan proces. Međutim, taj gubitak elastičnosti dovodi do pojave bora.

Sjetite se samo, mala djeca nemaju bore, njihova mala lica glatka su i zategnuta pa čak i kad se namršte, njihovo se čelo ne može naborati. S godinama, to se mijenja i mimikom lica dobivamo nove bore. One su svojevrstan spomen svega što smo prošli u životu – svakog osmijeha, svakog veselog i glasnog smijanja, ali i svakog mrštenja, razmišljanja ili trenutka tuge. One su trag kojega su naše emocije ostavile na našem licu kroz godine. Međutim, mnogi se osjećaju mnogo mlađe nego što zapravo izgledaju te bi voljeli izbrisati ili ublažiti svoje bore.

Najjednostavniji način za to je terapija za bore Vistabel. Ovo je najpopularniji anti age tretman u svijetu. Riječ je o prirodnom pročišćenom proteinu koji se dobiva iz bakterije Clostridium botulinum. Kad se primjenjuje u idealnim količinama opušta pojedine mišiće koji sudjeluju u mimici lica te smanjuje njihovo stiskanje i opuštanje. Rezultat toga je da nemamo više izražene bore „smijalice“ ili „mrštilice“ na mjestima gdje je Vistabel apliciran.

Mnogostruka primjena u estetske, ali i zdravstvene svrhe

Primjena Vistabel tretmana je zaista svestrana i na jednostavan način se mogu ukloniti brojne bore:

 • Bore oko očiju
 • Mršteće bore
 • Bore na čelu
 • Bore na nosu (bunny lines)
 • Podizanje obrva
 • Podizanje kutova usana
 • Zatezanje kože oko brade (Nefertiti neck lift)
 •  Pomlađivanje vrata
 • Oblikovanje i sužavanje kontura lica
 • Smanjivanje brade

Pored bora, ovim jednostavnim tretmanom mogu se liječiti i druge sitne nepravilnosti, ali i određeni zdravstveni problemi. Jednostavno se liječi tzv. „gummy smile“, odnosno spuštanje gornje usne kad se vide desni. Tretman Vistabelom može pomoći i kod bruksizma, odnosno nekontroliranog škrgutanja zubima tijekom noći. Ovaj se tretman pokazao i kao dobar izbor kod liječenja migrene, ali i kod prekomjernog znojenja ispod pazuha, na dlanovima i stopalima. Može se koristiti i u olakšavaju raznih bolova i distonije jer djeluje tako da opušta mišiće i živce.

Pravilnim tretmanom do prirodnog izgleda

Mnogi se pitaju hoće li nakon ovog tretmana imati neprirodan izgled i ukočen izgled lica. Odgovor na ovo pitanje je da pravilnom primjenom Vistabel terapije za lice pacijenti izgledaju mlađe i svježije, zdravo i odmorno. Lice je zaglađenije, ali izgleda prirodno, bez „umjetnog“ efekta. 

Kako izgleda tretman?

Tretman Vistabelom je bezbolan i traje nekoliko minuta, rezultat je vidljiv nakon nekoliko dana, a traje i do šest mjeseci. Kako bi se dogovorio tretman, za početak su potrebne konzultacije gdje će liječnik utvrditi kakav se efekt želi postići i koje bore se žele smanjiti. Nakon određivanja mišića na licu koji sudjeluju u stvaranju bora, liječnik će aplicirati Vistabel u određene točke na licu. Nakon nekog vremena ti mišići će se opustiti jer ovaj tretman sprječava put impulsima, a koža se zateže i zaglađuje. Sve ovo traje od 5 do 10 minuta i mnogi pacijenti su rekli kako ih gotovo ništa ne boli. Ipak, liječnik može aplicirati kremu koja umanjuje bol što cijeli tretman čini još ugodnijim.

Oporavak je brz i bez komplikacija

Nakon zahvata je potrebno izbjegavati vježbanje i konzumiranje alkohola tijekom sljedećih 24 sata. Također bi bilo dobro noć nakon zahvata pokušati zaspati na leđima kako bi efekt bio što bolji.

Ovako jednostavnim tretmanom možete bez problema ukloniti bore, osvježiti svoj izgled, izgledati mladoliko i vratiti samopouzdanje.

 

 

 

 

 • Objavljeno: 07.01.2022, 15:22h
GLAUKOM

Tihi kradljivac vida

Glaukom ili „tihi ubojica vida“ je bolest propadanja vidnog živca i živčanih vlakana mrežnice. On je poslije sive mrene najčešći uzrok sljepoće u svijetu. Prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije čak 4 posto stanovništva (65 milijuna ljudi u svijetu) boluje od glaukoma.

Ova bolest može se javiti u svim dobnim skupinama, ali najčešća je u starosti. Glaukom zovu „tihim ubojicom vida“ zato što osobe koje obole od njega u početku nemaju nikakvih simptoma koji bi upućivali da se nešto loše događa. Najčešće se javlja istovremeno u oba oka, ali u jednom je izraženiji.  

OPŠIRNIJE  
SMANJENJE GRUDI

Redukcijska mamoplastika

Veličina, oblik i proporcija ženskih grudi u značajnoj mjeri djeluju na percepciju vlastitog tijela i osjećaj ženstvenosti.

Velike grudi ne predstavljaju samo estetski već i funkcionalni problem. Mogu uzrokovati bolove u vratu i leđima, kompromitirati disanje zbog pritiska te stvarati poteškoće pri svakodnevnim aktivnostima i tjelovježbi.

OPŠIRNIJE  
OTOKLIZA

Estetska korekcija odstojećih ušiju

Riječ je o plastično-rekonstruktivnom zahvatu kojim se rješava odstojeća uška ili otapostaza.

Otapostaza je prirođena nepravilnost kod koje uške odstoje od ravnine glave više nego što je uobičajeno. Kako razvoj vanjskog uha nije povezan s razvojem srednjeg i unutarnjeg, obično ne postoje udruženi poremećaji sluha. 

OPŠIRNIJE  
Višak kože na trbuhu nakon mršavljenja

Abdominoplastika 

Naša su tijela svojevrstan „zapis“ naših života, odraz su svega što smo godinama unosili u organizam ( hrana, piće, pušenje i dr. ) i načina na koji smo živjeli ( dovoljno kretanja i bavljenje sportom ili sjedilački način života i dr. ). 

Nadalje, genetska predispozicija i neka posebna funkcionalna ( trudnoća ) ili patološka stanja ostavljaju tragove „izvana“ ili „iznutra“. Ove druge možda ne vidimo, ali oni također „odrade„ svoj udio. 

OPŠIRNIJE  

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM


telefonski na broj +385 22 643 876 ili prijavom na naš online obrazac!
Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.

 

NARUČITE SE

 

Molimo ispunite formu kako biste se naručili na liječnički pregled ili uslugu.

Slanjem ovog kontakt obrasca prihvaćate uvjete korištenja stranice, prihvaćate Pravilo o privatnosti i zaštiti podataka i imate najmanje 18 godina.

Obavezna polja označena su zvjezdicom.

Preferirani način kontakta *

Primajte najnovije vijesti o zdravlju i prijavite se na naš newsletter!
Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti Medicinskog centra Vodice i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

KONTAKT


Medicinski centar Vodice

  Magistrala 59, HR-22211.Vodice


  info@mcvodice.hr
  https://www.mcvodice.hr

  +385 22 643 876

  +385 91 604 6780

 

RADNO VRIJEME


Ponedjeljak-Petak: 08:00 - 20:00
Subota: 08:00-13:00
prema dogovoru

PRONAĐITE NAS