Zavolite sebe i svoje zdravlje

 

 

30 % popusta na tretmane njege tijela koji uključuju i akupunkturu, medicinsku kozmetologiju ili fizikalnu terapiju.

U mjesecu zaljubljenih osjećajte se dobro i zdravo uz stručnu pomoć Medicinskog centra Vodice. Osjećajte se dobro u vašem tijelu uz profesionalne tretmane koji će pomladiti vašu kožu ili vam pomoći da se osjećate zdravije!

Kada je u pitanju savršena koža lica dermatolozi preporučuju tret­mane PRP lica, MICRONEEDLING , MEZOTERAPIJU, odnosno nein­vazivni lifting lica ili KEMIJSKI PILING.

Posebno efikasna metoda jest PRP (Platelet rich plasma) u ko­joj se koristi pročišćeni i obo­gaćeni dio krvi zvan plazma. Ovim postupkom na prirodan način potičemo regeneraciju i oporavak tkiva na licu te tako smanjujemo bore i poboljša­vamo tonus kože na licu.  Osim toga, PRP se ko­risti i u terapiji vlasišta, gdje potiče folikule kose na po­jačan rast, te stvaranje novih krvnih žila nužnih za potican­je zdravog rasta i razvoja kože. Rezultat PRP-a je ob­nova tkiva vlasišta, ubrzani rast kose i kvalitetnije vlasi u odnosu na ostatak kose.  U ponudi je i Simplex ili Complex PAKET FIZIKALNE TERAPIJE uz koji na poklon dobijete medicinsku masažu gratis, te ter­apija AKUPUNKTUROM.

 

 

 

  • Objavljeno: 05.02.2018, 13:04h
SMANJIVANJE I/ILI PODIZANJE GRUDI

Operativni zahvati

Ukoliko je veličina Vaših grudi takva da Vam stvara funkcionalne tegobe poput bolova u kralježnici, pogrbljenosti, nemogućnosti bavljenja sportom te iritacije kože ispod grudi, vjerojatno ste kandidat za operativni zahvat smanjivanja ili redukcije grudi sa ili bez podizanja istih.

OPŠIRNIJE  
ULTRAZVUK DJEČJIH KUKOVA

Rana intervencija

Ultrazvuk dječjih kukova je jednostavna, bezbolna i najprikladnija metoda za rano otkrivanje različitih prirođenih ili kongenitalnih anomalija kukova.

Preporuča se svoj novorođenčadi i dojenčadi u dobi od dva ili tri mjeseca života neovisno o nalazu kliničkog pregleda i koristi se kao svojevrstan screening ili probir koji omogućuje ranu intervenciju u slučaju potrebe. 

OPŠIRNIJE  
TRAKCIJA ILI „RASTEZANJE„ KRALJEŽNICE

Smanjenje pritiska na korjenove živaca

Trakcija podrazumijeva rastezanje kralježnice kontinuiranom silom s ciljem „rastezanja„ zglobova oko međukralježničkog diska. Cilj je smanjiti pritisak na sam disk i njegovu jezgru koja je protrudirala (izbočena) i pritišće ovojnicu kralježnične moždine ili živca. Postupak se izvodi na ekstenzomatu (stol za rastezanje).

OPŠIRNIJE  
BARBOTAGE RAMENA

Tretman ispiranja kalcifikata

Barbotage ramena je tehnika „ispiranja„ kalcifikata u predjelu ramenog zgloba.

Kalcificirajući tendinitis je karakteriziran nakupljanjem kristala kalcijevog fosfata unutar tetiva. Period stvaranja i mirovanja kalcifikata je asimptomatski. Bolovi se javljaju u fazi razgradnje istih.

OPŠIRNIJE  

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM


telefonski na broj +385 22 643 876 ili prijavom na naš online obrazac!
Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.

 

NARUČITE SE

 

Molimo ispunite formu kako biste se naručili na liječnički pregled ili uslugu.

Slanjem ovog kontakt obrasca prihvaćate uvjete korištenja stranice, prihvaćate Pravilo o privatnosti i zaštiti podataka i imate najmanje 18 godina.

Obavezna polja označena su zvjezdicom.

Preferirani način kontakta *

Primajte najnovije vijesti o zdravlju i prijavite se na naš newsletter!
Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti Medicinskog centra Vodice i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

KONTAKT


Medicinski centar Vodice

  Magistrala 59, HR-22211.Vodice


  info@mcvodice.hr
  https://www.mcvodice.hr

  +385 22 643 876

  +385 91 604 6780

 

RADNO VRIJEME


Ponedjeljak-Petak: 08:00 - 20:00
Subota: 08:00-13:00
prema dogovoru

PRONAĐITE NAS