Blog

KINETEK

Terapija pasivnim razgibavanjem

Razne životne okolnosti i situacije mogu dovesti do ozljeda i bolova u zglobovima.

Kod mladih ljudi i sportaša su obično posrijedi različite ozljede i sindromi prenaprezanja, a kod ostatka populacije degenerativni i različiti patološki procesi te traume rezultiraju bolovima i ograničenim kretnjama u zglobovima ( koljena, kukovi,... ).

OPŠIRNIJE  
SINDROM KARPALNOG KANALA

Riješite se boli brzim i jednostavnim zahvatom

Sindrom karpalnog kanala ili tunela je uzrokovan pritiskom ( kompresijom ) živca medianusa u kanalu koji prolazi donjim dijelom podlaktice u predjelu ručnog zgloba do šake. 

OPŠIRNIJE  
HYALUBRIX

Za lakše kretnje u zglobovima

Naše tijelo možemo doživljavati kao dobro „podmazan stroj“ koji nas služi cijeli život. Kako bi bilo zdravo i funkcionalno, neophodna je stalna usklađenost i kooperabilnost različitih sustava organa – živčanog koji šalje informacije i sve kontrolira, probavnog koji nam osigurava energiju, lokomotornog koji nam služi za kretanje i dr.

OPŠIRNIJE  
Zaustavite vrijeme i ostanite mladi

Vistabel terapija za bore lica

Bore su sastavni dio života i starenja. Kako starimo tako nam lice gubi kolagen i hijaluron, što je sasvim prirodan proces. Međutim, taj gubitak elastičnosti dovodi do pojave bora.

OPŠIRNIJE  
Fiberendoskopija gornjih dišnih puteva

"Pregled kamerom"

Vjerojatno nema osobe koja nekad u životu nije osjetila poteškoće sa sinusima, grlom ili uhom. Ove boljke počnu već u mladoj dobi učestalim upalama grla i začepljenim nosom. Ako se ne liječi, ove poteškoće se ponekad mogu i zakomplicirati te dovesti do problema sa sinusima. Budući da je cijeli sustav – uho, grlo i nos, povezan, onda ne čudi kako začepljen nos može dovesti do poteškoća s ušima ili grlom.

OPŠIRNIJE  
Ginekomastija

Rast grudi kod muškaraca

Rast grudi kod djevojčica u pubertetu je normalna pojava. Odvija se zbog pojačanog lučenja ženskih spolnih hormona. Međutim, u rjeđim slučajevima i dječacima u pubertetu mogu početi rasti grudi. Zbog privremenog hormonskog disbalansa mogu osjetiti bol, tvrdoću i ostale simptome rasta i razvoja žljezdanog tkiva grudi kao i djevojke. Ipak, kod dječaka je ovo u većini slučajeva privremena i prolazna pojava, a ponovnom uspostavom hormonske ravnoteže rast grudi prestaje te se stanje normalizira.

OPŠIRNIJE  

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM


telefonski na broj +385 22 643 876 ili prijavom na naš online obrazac!
Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.

 

NARUČITE SE

 

Molimo ispunite formu kako biste se naručili na liječnički pregled ili uslugu.

Obavezna polja označena su zvjezdicom.

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti Medicinskog centra Vodice i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

Preferirani način kontakta *

Primajte najnovije vijesti o zdravlju i prijavite se na naš newsletter!
Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti Medicinskog centra Vodice i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

KONTAKT


Medicinski centar Vodice

  Magistrala 59, HR-22211.Vodice


  info@mcvodice.hr
  https://www.mcvodice.hr

  +385 22 643 876

  +385 91 604 6780

 

RADNO VRIJEME


Ponedjeljak-Petak: 08:00 - 20:00
Subota: 08:00-13:00
prema dogovoru

PRONAĐITE NAS