Blog

Moderni estetski zahvati

Najučestaliji estetski zahvati

Brzi način života, nedovoljno kretanja, loša prehrana, stres, trudnoća, dojenje, hormonalne promjene  i drugo rezultiraju neželjenim fizičkim manifestacijama na našem tijelu od kojih su najčešći masne naslage i/ili obješena koža na trbuhu, obješene grudi, bore, otečeni podočnjaci…

Ponekad razloge nezadovoljavajućeg izgleda treba potražiti u genetici – premale grudi, prevelik nos, „klempave“ uši… 

OPŠIRNIJE  
Što napraviti kad „stisne“ vrat?

Zašto uopće boli vrat?

Vjerojatno  nema odrasle osobe koju barem jednom u životu nije „stisnuo“ vrat. Ovo je neugodna situacija koja nam donekle smanjuje i kvalitetu života, jer osjećamo stalnu bol, a često ne možemo okrenuti ni glavu, što može otežati ili čak onemogućiti svakodnevne aktivnosti.

Sjedilački način života, ozljede, različite bolesti i sl. mogu biti uzrok neugodne boli u vratu koja može potrajati. 

OPŠIRNIJE  
Korekcijom nosa do samopouzdanja

Estetska operacija nosa

Svima je poznata izreka „Moj nos - moj ponos“, ali što ako nam nos ne predstavlja ponos, već nam predstavlja problem ili ako ga se sramimo? Nos je, uz oči, najupečatljiviji dio lica, jer se nalazi u samom središtu te privlači pogled.

Ukoliko je nos u skladu s ostatkom lica, naša pažnja ostaje na očima osobe s kojom razgovaramo, ali ako je nos na neki način u neskladu s licem, onda se naša pažnja usmjerava na njega.

OPŠIRNIJE  
Kako osvježiti pogled?

Blefaroplastika

Lice je najbolji pokazatelj kako je netko živio. Sunce, prehrana, alkohol, cigarete, stres, ali i smijeh, sve se to može očitati iz naše kože i naših bora.

Bore će otkriti jesmo li dane provodili šibani vjetrom i suncem ili smo na vrijeme počeli s njegom i zaštitom kože.

 

OPŠIRNIJE  
Kompletna ultrazvučna dijagnostika

Vrhunski medicinski stručnjaci i najmodernija oprema u Medicinskom centru Vodice su garancija kvalitetne ultrazvučne dijagnostike. Istu možete obaviti po narudžbi i bez čekanja, u ugodnoj atmosferi, uz apsolutnu diskreciju.

OPŠIRNIJE  
Renomirani estetski kirurg Bulić

Dolaskom jednog od najpoznatijih hrvatskih estetskih kirurga, doc.dr.sc. Krešimira Bulića, inače voditelja Odjela za plastičnu kirurgiju KBC-a Zagreb, Medicinski centar Vodice otišao je  korak dalje na svom putu ka vodećoj poziciji centra za zdravstveni turizam na ovom prostoru.

OPŠIRNIJE  

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM


telefonski na broj +385 22 643 876 ili prijavom na naš online obrazac!
Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.

 

NARUČITE SE

 

Molimo ispunite formu kako biste se naručili na liječnički pregled ili uslugu.

Obavezna polja označena su zvjezdicom.

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti Medicinskog centra Vodice i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

Preferirani način kontakta *

Primajte najnovije vijesti o zdravlju i prijavite se na naš newsletter!
Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti Medicinskog centra Vodice i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

KONTAKT


Medicinski centar Vodice

  Magistrala 59, HR-22211.Vodice


  info@mcvodice.hr
  https://www.mcvodice.hr

  +385 22 643 876

  +385 91 604 6780

 

RADNO VRIJEME


Ponedjeljak-Petak: 08:00 - 20:00
Subota: 08:00-13:00
prema dogovoru

PRONAĐITE NAS