Iskustva korisnika

Ž. R. (54)

U Medicinski centar Vodice došla sam radi zahvata augmentacije. Vrlo brzo sam došla na red za uslugu i sve je obavljeno u dogovorenom roku.

Dr. Bulić i dr. Plivelić, kao i medicinske sestre, bili su izuzetno profesionalni, jako toplog i ljudskog pristupa. Izrazito sam zadovoljna.

Oporavila sam se već nakon dan, dva.

OPŠIRNIJE  
S. K. (37)

U Medicinskom centru Vodice obavila sam operaciju grudi. Na red za zahvat sam došla vrlo brzo.

Prezadovoljna sam iskustvom. Osoblje je jako ljubazno i pristupačno. Dr. Plivelić i dr. Bulić iznimno su profesionalni, ljubazni i uvijek dostupni za sva pitanja. Medicinske sestre su srdačne i brižne.

Oporavak nakon operacija je bio brz, nakon dan ili dva.

OPŠIRNIJE  
M.R. (28)

U Medicinskom centru Vodice sam imala zahvat- rinoseptoplastiku (zahvat u kojem su korigirali krivi nos tako da se olakša disanje, a napravljena je i estetska korekcija).

Jako sam zadovoljna rezultatima budući da je riječ o zahtjevnoj vrsti rinoplastike. Na red za zahvat sam došla u jako kratkom roku od prvog telefonskog poziva.

U Centru su me primili divno i imam samo pohvale jer imaju zaista divno osoblje. Pohvalila bih i izdvojila dr. Draška Cikojevića, koji je izveo operaciju te dr. Ivanu Plivelić, anesteziologinju. Također, velika zahvala ide i medicinskim sestrama Mateji i Nikolini, koje su zaista bile krasne i brižne.

Što se tiče oporavka od zahvata, trebalo mi je dva do tri tjedna da u potpunosti sve prođe.  

OPŠIRNIJE  
C.V. (85)

U MC Vodice sam se javio jer sam trebao operirati mrenu. Zadovoljan sam jer sam odmah došao na red za uslugu.

Super sam zadovoljan s dr. Ivanom Kalauz Surać i njenim medicinskim sestrama jer su profesionalno i odlično odradile posao.

I oporavak je bio brz, nakon tjedan dana je sve prošlo.

OPŠIRNIJE  
E.B. (66)

Imao sam pregled i na red sam došao jako brzo.

Jako sam zadovoljan cjelokupnim iskustvom, a posebno moram pohvaliti dr. Plivelić.

OPŠIRNIJE  
I.S. (34)

Iskustvom u Medicinskom centru Vodice sam prezadovoljna. Od početnog upita, kojega sam poslala mailom, pa do same operacije augmentacije grudi prošlo je oko mjesec i pol dana. Sve je bilo na visokom nivou, stručno, brzo i sigurno.

Cijelo osoblje je izvrsno, ljubazne i nasmijane medicinske sestre, Matea i Nina, koje su svoju energiju prenijele i na mene pa se nisam osjećala ni uplašeno ni uznemireno, unatoč odlasku na operaciju. Htjela bih istaknuti dr. Bulića prema kojem sam osjetila povjerenje i stručnost već na prvom susretu (na konzultacijama) i koji se i tijekom i poslije operacije prema meni odnosio veoma profesionalno i brižno.

A nadasve bih izdvojila dr. Plivelić, iznimnu doktoricu i iznimnu osobu, koja mi je svojom toplinom i brižnošću cijeli postupak najviše olakšala. Doktorice, veoma sam sretna što sam Vas imala priliku upoznati!

Što se tiče oporavka, šesti dan od operacije osjetila sam da mi je puno lakše i da se dobro oporavljam.

OPŠIRNIJE  

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM


telefonski na broj +385 22 643 876 ili prijavom na naš online obrazac!
Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg sigurnog online obrasca.

 

NARUČITE SE

 

Molimo ispunite formu kako biste se naručili na liječnički pregled ili uslugu.

Obavezna polja označena su zvjezdicom.

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti Medicinskog centra Vodice i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

Preferirani način kontakta *

Primajte najnovije vijesti o zdravlju i prijavite se na naš newsletter!
Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Izjavom o privatnosti Medicinskog centra Vodice i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.

KONTAKT


Medicinski centar Vodice

  Magistrala 59, HR-22211.Vodice


  info@mcvodice.hr
  https://www.mcvodice.hr

  +385 22 643 876

  +385 91 604 6780

 

RADNO VRIJEME


Ponedjeljak-Petak: 08:00 - 20:00
Subota: 08:00-13:00
prema dogovoru

PRONAĐITE NAS